Digitale verstrekkingswijze

Met de digitale verstrekkingswijze kun je eenvoudig processen met klanten digitaal laten verlopen. We weten inmiddels allemaal dat dit tijd en geld bespaart, en niet te vergeten het milieu.

Lees meer

Totalizer

In deze videotraining krijg je een uitleg over de Totalizer. Met de Totalizer kun je heel handig gegevens uit een weergave groeperen en snel gemiddelden OF totalen berekenen.

Lees meer

Afmelden voor een cursus of evenement

In deze videotraining laat ik zien hoe je kunt regelen dat deelnemers, die zich hebben ingeschreven voor een cursus of evenement, zichzelf kunnen afmelden. Je kunt instellen tot hoeveel dagen afgemeld mag worden en zorgen dat de deelnemer automatisch een bericht van uitschrijving ontvangt.

Lees meer

Berichten versturen aan cursusdeelnemers

Je kunt e-mailberichten versturen aan deelnemers van een cursus of evenement. Denk bijvoorbeeld aan een bevestiging, herinnering, afmelding, of een opvolgbericht achteraf. Je kunt instellen dat deelnemers automatisch een bericht ontvangen of je kiest zelf een moment om een bericht te versturen.

Lees meer

Uren boeken per week InSite

In deze videotraining laat ik zien hoe je snel en handig je uren per week kunt boeken in InSite. Je kunt hiermee in een soort agenda lay-out heel snel en handig je uren boeken.

Lees meer

Dossieritem vastleggen op offerte, order, of voorcalculatie

Je kunt een dossieritem vastleggen op een inkoopofferte, inkooporder, verkoopofferte, verkooporder of voorcalculatie. Dit gebruik je bijvoorbeeld om documenten zoals tekeningen, specificaties, orderbevestigingen of retourformulieren vast te leggen op een specifieke inkoop- of verkooporder.

Lees meer

AFAS Pocket App inrichten

AFAS Pocket is een app die het “mobiele werken” met Profit mogelijk maakt via een smartphone of tablet. AFAS Pocket is naadloos geïntegreerd met de Profit-backoffice.

Lees meer

Autorisatie InSite

Bepaal nauwkeurig welke gebruikers toegang hebben tot welke pagina”s in InSite, zodat zij al hun taken goed kunnen uitvoeren.

Lees meer